Analýza faktorů ovlivňujících vývoj zahradních měst na území hlavního města Prahy - Urbánková, Lýdie; Šulcová, Irena; Novák, Zdeněk, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce řeší vývoj zahradních měst na území hlavního města Prahy založených v průběhu 20. a 30. let 20. století. V teoretické části práce se řeší problematika zahradního města z pohledu autora myšlenky Ebenezera Howarda a také zkoumá znaky, která by zahradní města měla nést. Praktická část řeší a analyzuje vývoj zahradních měst a hledá faktory, jenž se podílí na vývoji zahradních měst, a zároveň lokality hodnotí z pohledu teorie. Závěry práce vychází z vlastní swot analýzy a pozorování, z kterého se při vyvozování jednotlivých faktorů bude vycházet.
Vedoucí práce: Irena Šulcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses