Přezkum hospodaření a finanční audit ve veřejné správě - Červinka, Jan; Hálek, Miroslav; Svoboda, Michal, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Předmětem práce je přezkum hospodaření a finanční audit ve veřejné správě. Cílem práce je porovnat tyto metody. Práce je rozdělena do šesti částí. V první části práci je popsána obec a její pozice v systému veřejné správy. Ve druhé části je popsán proces přezkoumání hospodaření. Třetí část práce je věnována auditu. Srovnání těchto dvou metod je vypracováno ve čtvrté části práce. Poslední dvě části práce pak přibližují tuto problematiku na příkladu Jihočeského kraje a dále je zde uvedeno srovnání se situací na Slovensku.
Vedoucí práce: Miroslav Hálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses