Možnosti využití Google Apps v malých a středních podnicích - Urban, Michael; Lorenc, Miroslav, 1974-; Drbohlavová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce se zabývá využitím cloud computingu ve firemní sféře a rozlišením jednotlivých druhů a modelů cloudu. Představuje možnosti, které infrastruktura cloudového řešení nabízí a dále kompletní nabídku aplikací Google Apps společnosti Google Inc. Poukazuje na možnosti využití kancelářské sady nástrojů a aplikací Google Apps v malém a středním podniku. Stěžejní část praktické části se věnuje porovnání souboru nástrojů z nabídky Google Apps s podobnou sadou nabízenou konkurencí. Popisuje průběh nasazení a nastavení souboru aplikací ve vlastní firmě, která zaměstnává několik zaměstnanců a provozuje internetový obchod. Práce zodpovídá základní otázky problematiky kancelářské sady Google Apps a popisuje praktické příklady spojené s jejím využitím v malé a střední firmě.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses