Řízení neživotního produktového portfolia v komerční pojišťovně - Listoňová, Iveta; Ducháčková, Eva, 1958-; Oborilová, Mária; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce na téma "Řízení neživotního produktového portfolia v komerční pojišťovně" se zabývá otázkou pojistného produktu, produktového portfolia a jeho řízení a produktového managementu. První část práce se zabývá teoretickými aspekty produktového portfolia. Druhá část - praktická - obsahuje případovou studii, na které je ukázáno řízení produktového portfolia v praxi. Účelem práce je shrnout teoretické poznatky ohledně pojistného produktu a neživotního produktového portfolia a aplikovat je na případovou studii. Tato případová studie má ukázat, jaké možnosti mají pojišťovny při práci s produktovým portfoliem, a dokázat, že řízení produktového portfolia pojišťovny je velice důležité a vyžaduje vysoce individualizovaný přístup.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses