Vliv příjmové politiky města na jeho výdaje - Zajíček, Petr; Sedmihradská, Lucie; Kučerová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Předmětem této diplomové práce je analýza hospodaření měst, jejich zadlužení a možnosti financování. V první kapitole se zaměřuji na teorii hospodaření měst, příjmy, výdaje a informace o porovnávaných městech. V rámci druhé kapitoly detailně analyzuji rozpočty vybraných měst za roky 2009 až 2011. Ve třetí kapitole se zaměřuji na největší rozdíly ve financování a hospodaření měst. Ve čtvrté kapitole vyhodnocuji aktuální problematiku hospodaření a upozorňuji na inovativní možnosti šetření finančních prostředků.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses