Daňové souvislosti internetových obchodů - Walterová, Tereza (2013)
Bakalářská práce se zabývá specifickými daňovými problémy u elektronického obchodu. V úvodní části práce jsou definovány základní pojmy související s elektronickým obchodem, jeho charakteristiky, nástroje a také jeho vztah k internetu. Dále se práce věnuje elektronickému obchodu z pohledu mezinárodních organizací (OECD a Evropské unie). V další části práce jsou rozebírány reakce české legislativy na doporučení a jednotlivé směrnice Evropské unie a jsou konkrétně rozebrány specifické problémy související s elektronickým obchodem.