Daňové souvislosti internetových obchodů - Walterová, Tereza; Tepperová, Jana; Bušovská, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá specifickými daňovými problémy u elektronického obchodu. V úvodní části práce jsou definovány základní pojmy související s elektronickým obchodem, jeho charakteristiky, nástroje a také jeho vztah k internetu. Dále se práce věnuje elektronickému obchodu z pohledu mezinárodních organizací (OECD a Evropské unie). V další části práce jsou rozebírány reakce české legislativy na doporučení a jednotlivé směrnice Evropské unie a jsou konkrétně rozebrány specifické problémy související s elektronickým obchodem.
Vedoucí práce: Jana Tepperová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses