Penzijní reforma-komparace zemí Visegrádu - Bujárek, Michal (2013)
Důchodový systém v České republice a jeho reforma je velmi diskutovaným tématem posledních let. Tato práce se ve své první části věnuje důvodům nezbytnosti provedení důchodové reformy. V další části porovnává různé varianty důchodových systémů a jejich přínosy a možná rizika. Hlavní část je poté věnována analýze a porovnání důchodových reforem v rámci zemí Visegrádu. V závěru této práce jsou vyslovena určitá doporučení pro stabilní a dlouhodobě udržitelný důchodový systém.