Simulace hokejového utkání - Kalina, Vladimír (2013)
Cílem této bakalářské práce je naprogramovat fungující simulaci hokejového utkání. Celý program je napsán pomocí uložených procedur na databázové platformě MySQL. Součástí práce je teoretický základ k databázovým systémům a jazyku SQL, dále pak samotné vymýšlení algoritmů a jejich naprogramování.