Simulace hokejového utkání - Kalina, Vladimír; Žamberský, Martin; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Cílem této bakalářské práce je naprogramovat fungující simulaci hokejového utkání. Celý program je napsán pomocí uložených procedur na databázové platformě MySQL. Součástí práce je teoretický základ k databázovým systémům a jazyku SQL, dále pak samotné vymýšlení algoritmů a jejich naprogramování.
Vedoucí práce: Martin Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses