Bankopoistenie ako súčasť českého finančného trhu - Pastiranová, Oľga; Ducháčková, Eva, 1958-; Bártová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Predmetom bakalárskej práce je problematika bankopoistenia a ucelený pohľad na túto oblasť finančného trhu aplikovaný na podmienky súčasného trhu Českej republiky. Práca vymedzuje teoretické východiská koncepcie bankopoistenia, príčiny jeho vzniku, výhody a nevýhody vyplývajúce z integrácie sektorov bankovníctva a poisťovníctva a spôsoby ich spolupráce. Práca ďalej analyzuje a porovnáva vybraný bankopoistný produkt ponúkaný najvýznamnejšími bankami pôsobiacimi na českom finančnom trhu.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses