Založenie a vývoj elektronického obchodu v podmienkach SR - Lukšo, Stanislav; Hartman, Ladislav; Jiřinová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cieľom bakalárskej práce je analýza vzniku a vývoja elektronického obchodovania na Slovensku s podrobnejším zameraním sa na internetový obchod Proaudio.sk, ktorý prevádzkuje firma VRM Computers s.r.o.. Práca je rozdelená celkom na štyri časti, a to dve teoretické a dve praktické. Prvá teoretická časť obsahuje základné pojmy elektronického obchodovania, jeho subjekty a výhody. V druhej, teoretickej časti je vymedzený internetový obchod, vybrané spôsoby internetového marketingu, spôsoby merania návštevnosti a elektronických platieb. Prvá, praktická časť popisuje vývoj elektronického obchodu na Slovensku, jeho vznik, súčasný stav a porovnáva ho so situáciou v Českej republike. Druhá, praktická časť analyzuje situáciu vybraného internetového obchodu, proces nákupu a návrhy opatrení.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses