Identita firmy - jeden z faktorů prosperity firmy - Šmídová, Pavla (2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou identity firmy. Cílem práce je analyzovat současné požadavky na jednotlivé pilíře identity firmy. Dalším cílem je porovnat obecné požadavky s konkrétním stavem identity firmy STAPRO s. r. o. Třetím cílem je navrhnout postup zlepšení firemní identity vybrané společnosti. V teoretické části se na základě literárních pramenů zkoumají jednotlivé pilíře identity firmy, jejich obsah a struktura. V praktické části je představena firma STAPRO s. r. o. a provádí se analýza jednotlivých pilířů identity firmy STAPRO s. r. o. Na základě dotazníkového šetření se získávají informace od zaměstnanců a zákazníků firmy. Následně se určují návrhy na zlepšení identity firmy STAPRO s.r.o.