Revize nákladových účtů v účtovém rozvrhu podniku - Smejkalová, Kateřina; Šiška, Ladislav, 1976-; Brabec, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Předmětem bakalářské práce "Revize nákladových položek v účtovém rozvrhu podniku" je hlavně redukce analytických účtů v oblasti režijních nákladů konkrétního podniku. Kromě úpravy účtového rozvrhu jsou v práci nadefinovány náplně účtování analytických režijních nákladů. K uskutečnění výše zmíněného pomůže provedená detailní analýza problematických analytických účtů. Práce obsahuje také kapitolu o fungování vnitropodnikového účetnictví včetně jeho významu a forem.
Vedoucí práce: Ladislav Šiška
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses