Význam e-learningu v dnešní (informační) společnosti - Cajthaml, Ondřej; Řezníček, Václav; Smutný, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
E-learning se stává čím dál rozšířenějším nástrojem výuky. Využívají ho nejen školy, ale i podniky ke školení svých zaměstnanců. Cílem této práce je kriticky diskutovat význam e-learningu a analyzovat význam e-learningu v dnešním edukačním procesu. V práci je jasně vymezený teoretický rámec týkající se e-learningu. Hrozbami spojenými s e-learningem se zabývá druhá část práce, která poukazuje na míru nebezpečnosti těchto hrozeb. V práci je diskutována celá řada hrozeb spojených s přehnaným využíváním e-learningu. Tyto hrozby jsou dále uvedeny v provedené SWOT analýze. Na základě rozebraných problémů je možné podat ucelený pohled na význam e-learningu a také na hrozby s ním spojené. Práce by měla poukázat převážně na negativní stránku e-learningu.
Vedoucí práce: Václav Řezníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses