Analýza způsobů zabezpečení osob ve stáří - Hostinská, Naděžda (2013)
Cílem této práce je analýza vybraných způsobů zabezpečení na stáří. V první části se věnuji formám zabezpečení poskytovaným nebo podporovaným státem. V dalších částech se zaměřuji na životní pojištění, spoření, podílové fondy a jiné dostupné formy individuálního investování. Závěrem je provedeno srovnání vybraných možností zabezpečení na stáří.