Analýza způsobů zabezpečení osob ve stáří - Hostinská, Naděžda; Gruber, Petr, 1948-; Červenková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této práce je analýza vybraných způsobů zabezpečení na stáří. V první části se věnuji formám zabezpečení poskytovaným nebo podporovaným státem. V dalších částech se zaměřuji na životní pojištění, spoření, podílové fondy a jiné dostupné formy individuálního investování. Závěrem je provedeno srovnání vybraných možností zabezpečení na stáří.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses