Analýza softwarových aplikací pro osobní time management - Hejlová, Marie (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá softwarovými aplikacemi pro osobní time management. Cílem bakalářské práce je vybrat nejlepší softwarovou aplikaci pro manažery. Softwarové aplikace jsou hodnoceny dle funkcí, které jsou získané z dotazníkového šetření. Pro testování aplikací je vybráno 5 aplikací podle počtu stahování a ratingu ve virtuálních obchodech Google.play a App store. Do výběru aplikací, které budou testovány, jsou zahrnuty aplikace, které se zabývají správou úkolů a zaznamenávání poznámek. Jedná se o tzv. to-do listy.