Analýza softwarových aplikací pro osobní time management - Hejlová, Marie; Lorenc, Miroslav, 1974-; Švecová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá softwarovými aplikacemi pro osobní time management. Cílem bakalářské práce je vybrat nejlepší softwarovou aplikaci pro manažery. Softwarové aplikace jsou hodnoceny dle funkcí, které jsou získané z dotazníkového šetření. Pro testování aplikací je vybráno 5 aplikací podle počtu stahování a ratingu ve virtuálních obchodech Google.play a App store. Do výběru aplikací, které budou testovány, jsou zahrnuty aplikace, které se zabývají správou úkolů a zaznamenávání poznámek. Jedná se o tzv. to-do listy.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses