Stavební spoření ve vybraných tranzitivních ekonomikách - Gluzová, Karolína (2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na srovnání stavebního spoření v tranzitivních ekonomikách, konkrétně v České republice, v Maďarsku a ve Slovenské republice. Na produkt stavebního spoření je nahlíženo z pohledu klienta a je kladen důraz na spořící funkci produktu. Pozornost je věnována jak popisu produktu, vývoji státní podpory a současnému makroekonomickému vývoji v jednotlivých zemích, tak porovnání stavebního spoření mezi zeměmi.