Stavební spoření ve vybraných tranzitivních ekonomikách - Gluzová, Karolína; Hradil, Dušan; Matejašák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na srovnání stavebního spoření v tranzitivních ekonomikách, konkrétně v České republice, v Maďarsku a ve Slovenské republice. Na produkt stavebního spoření je nahlíženo z pohledu klienta a je kladen důraz na spořící funkci produktu. Pozornost je věnována jak popisu produktu, vývoji státní podpory a současnému makroekonomickému vývoji v jednotlivých zemích, tak porovnání stavebního spoření mezi zeměmi.
Vedoucí práce: Dušan Hradil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses