Analýza marketingového mixu na praktickém příkladu Agentury GATE - Ondřej Novotný - Bindzarová, Lucie (2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingového mixu ve společnosti Agentura GATE -- Ondřej Novotný. Cílem práce je analýza fungování všech složek marketingového mixu služeb a návrh na případné zlepšení určitého prvku. Práce je rozdělená na čtyři části -- úvod, teoretická část, praktická část a závěr. V úvodu jsou stanovené cíle práce a důvody ke zvolení tohoto tématu. Teoretická část obsahuje rozbor marketingového mixu služeb. Praktická část se skládá z popisu agentury a jejího portfolia služeb a ostatních složek 7P. V této části se prvek služba rozebírá konkrétně na dvou akcích typu merchandising + prodejní asistence a ochutnávka + sampling. V závěru práce jsou uvedena shrnutí prvků marketingového mixu a doporučení na jeho zlepšení.