Analýza marketingového mixu na praktickém příkladu Agentury GATE - Ondřej Novotný - Bindzarová, Lucie; Říha, David; Novotný, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingového mixu ve společnosti Agentura GATE -- Ondřej Novotný. Cílem práce je analýza fungování všech složek marketingového mixu služeb a návrh na případné zlepšení určitého prvku. Práce je rozdělená na čtyři části -- úvod, teoretická část, praktická část a závěr. V úvodu jsou stanovené cíle práce a důvody ke zvolení tohoto tématu. Teoretická část obsahuje rozbor marketingového mixu služeb. Praktická část se skládá z popisu agentury a jejího portfolia služeb a ostatních složek 7P. V této části se prvek služba rozebírá konkrétně na dvou akcích typu merchandising + prodejní asistence a ochutnávka + sampling. V závěru práce jsou uvedena shrnutí prvků marketingového mixu a doporučení na jeho zlepšení.
Vedoucí práce: David Říha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses