Vybraná metoda Lean Production ve výrobním podniku TECHNICA CZ s. r. o. - Šebková, Lenka; Svobodová, Hana, 1961-; Šolc, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím moderních metod řízení, jejichž smyslem je vést podniky ke štíhlé produkci. Konkrétně se v práci zaměřím na aplikaci metody KAIZEN ve firmě Technica CZ s.r.o., která již dlouhou dobu působí na českém trhu v oblasti informační a komunikační techniky. Firma má v současné době zaveden rozsáhlý systém neustálého zlepšování, který různými způsoby podněcuje své zaměstnance k podávání zlepšovacích návrhů. Mým úkolem bylo zmapovat a charakterizovat tento systém, v další fázi sestavit dotazník, který byl distribuován mezi zaměstnance. Na základě výpovědí respondentů jsem se pokusila odhalit nedostatky a navrhnout opatření, která by měla přispět ke zkvalitnění celého systému zlepšování.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses