Finanční analýza a finanční plán CENTROPEN, a. s. - Hanzal, Martin; Marek, Petr; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu společnosti Centropen a.s., zhodnocuje její finanční zdraví v letech 2007 až 2012 a nastiňuje předpokládaný budoucí vývoj podniku v roce 2013. Využité metody a postupy finanční analýzy a finančního plánu jsou shrnuty v metodické části. Na ni navazuje praktická část obsahující vypočítané a okomentované poměrové ukazatele, srovnání jednotlivých ukazatelů s konkurenčními podniky a posouzení finančního zdraví podniku pomocí bonitního a bankrotního modelu. Na závěr je nastíněn krátkodobý finanční plán podniku na rok 2013 tvořený plánovaným výkazem zisku a ztráty, plánovanou rozvahou a komentáři k jednotlivým výpočtům.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses