Tradice, inovace a globální kultura - etnické subkultury a jejich role v moderní společnosti - - Černý, Michael; Patočka, Jiří, 1951-; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Hlavním cílem práce je popsání a posouzení vybraných oblastí života etnické skupiny severoamerických indiánů z pohledu jejich integrace ve většinové společnosti Spojených států amerických. V práci jsou rozebírány ty nejhlavnější oblasti, které jsou z pohledu České republiky nejvíce odlišné. Jedná se o popis severoamerických indiánů z pohledu autora, který mezi nimi žil jeden rok a chce o této etnické skupině rozšířit povědomí v České republice.
Vedoucí práce: Jiří Patočka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses