Podnikatelský plán společnosti BORFI, s.r.o. - Nestrašil, Boris (2013)
Cílem práce je sestavení podnikatelského plánu společnosti BORFI, s.r.o., který bude sloužit zakladatelům společnosti k posouzení životaschopnosti projektu. Teoretická část popisuje metody pro správné sestavení podnikatelského plánu. Praktická část se zabývá konkrétním podnikatelským záměrem v oblasti obalových materiálů na jídlo. Jsou zde představeny hlavní produkty společnosti, cíle a vize firmy, vypracována analýza konkurence, analýza trhu, marketingová a obchodní strategie, finanční plán a rizika projektu. Na závěr je celý podnikatelský záměr vyhodnocen.