Podnikatelský plán společnosti BORFI, s.r.o. - Nestrašil, Boris; Srpová, Jitka, 1957-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem práce je sestavení podnikatelského plánu společnosti BORFI, s.r.o., který bude sloužit zakladatelům společnosti k posouzení životaschopnosti projektu. Teoretická část popisuje metody pro správné sestavení podnikatelského plánu. Praktická část se zabývá konkrétním podnikatelským záměrem v oblasti obalových materiálů na jídlo. Jsou zde představeny hlavní produkty společnosti, cíle a vize firmy, vypracována analýza konkurence, analýza trhu, marketingová a obchodní strategie, finanční plán a rizika projektu. Na závěr je celý podnikatelský záměr vyhodnocen.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses