Systém řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků podniku Doosan Bobcat Manufacturing s.r.o - Soukup, Aleš (2013)
Diplomová práce se věnuje systému řízení pracovního výkonu ve společnosti Doosan Bobcat Manufacturing s.r.o, který je analyzován z hlediska současné pozice, silných a slabých stránek spolu s navazujícím akčním plánem pro budoucí opatření. Analýza se opírá o výstupy ze sekundárních zdrojů jak externích, tak i interních a dále o informace poskytnuté v rámci polostrukturovaných hloubkových rozhovorů s manažery. Práce se také snaží o konfrontaci teoretických vstupů s praxí používanou v Doosan Bobcat Manufacturing s.r.o. Analytická část nabízí přehled o oblastech hodnocení pracovníků v podniku, o jednotlivých procesech, které probíhají v systémech užívaných pro hodnocení pracovníků a dále prvky horizontální i vertikální integrace systému do procesů společnosti. V závěru analytické části lze nalézt silné a slabé stránky systému spolu s doporučeními pro budoucí opatření pro společnost Doosan Bobcat Manufacturing s.r.o.