Systém řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků podniku Doosan Bobcat Manufacturing s.r.o - Soukup, Aleš; Stříteský, Marek; Nentvichová, Romana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Diplomová práce se věnuje systému řízení pracovního výkonu ve společnosti Doosan Bobcat Manufacturing s.r.o, který je analyzován z hlediska současné pozice, silných a slabých stránek spolu s navazujícím akčním plánem pro budoucí opatření. Analýza se opírá o výstupy ze sekundárních zdrojů jak externích, tak i interních a dále o informace poskytnuté v rámci polostrukturovaných hloubkových rozhovorů s manažery. Práce se také snaží o konfrontaci teoretických vstupů s praxí používanou v Doosan Bobcat Manufacturing s.r.o. Analytická část nabízí přehled o oblastech hodnocení pracovníků v podniku, o jednotlivých procesech, které probíhají v systémech užívaných pro hodnocení pracovníků a dále prvky horizontální i vertikální integrace systému do procesů společnosti. V závěru analytické části lze nalézt silné a slabé stránky systému spolu s doporučeními pro budoucí opatření pro společnost Doosan Bobcat Manufacturing s.r.o.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses