Webové mobilní aplikace pro správu osobních financí. - Hnízdil, Jakub (2013)
Bakalářská práce se zabývá aplikacemi pro správu osobních financí, využívaných jak na osobních počítačích, tak i na mobilních zařízeních, ale především spojením těchto dvou technologií dohromady. Práce si klade za cíl zmapovat současné aplikace a požadavky jejich uživatelů, a následně tato data pečlivě zanalyzovat, porovnat a naprogramovat takovou aplikaci, která bude splňovat všechny tyto kritéria a bude užitečná především pro českého uživatele, kterému se aplikací tohoto typu v rodném jazyce příliš nedostává. Zmíněny budou i současné trendy a technologie využívané při tvorbě mobilního webu, především pak responzivního web designu.