Webové mobilní aplikace pro správu osobních financí. - Hnízdil, Jakub; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Rosík, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Bakalářská práce se zabývá aplikacemi pro správu osobních financí, využívaných jak na osobních počítačích, tak i na mobilních zařízeních, ale především spojením těchto dvou technologií dohromady. Práce si klade za cíl zmapovat současné aplikace a požadavky jejich uživatelů, a následně tato data pečlivě zanalyzovat, porovnat a naprogramovat takovou aplikaci, která bude splňovat všechny tyto kritéria a bude užitečná především pro českého uživatele, kterému se aplikací tohoto typu v rodném jazyce příliš nedostává. Zmíněny budou i současné trendy a technologie využívané při tvorbě mobilního webu, především pak responzivního web designu.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses