Motivy dobrovolníků v neziskové organizaci - Vančatová, Veronika; Nový, Jan, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Havlová, Lenka (2013)
Bakalářská práce na téma "Motivy dobrovolníků v neziskové organizaci" pojednává o motivech vedoucí dobrovolníky k dobrovolnictví. V teoretické části jsou zpracovány základní psychologické poznatky o hodnotách, postojích, chování a motivaci k jednání. Dále je zpracována teorie týkající se prosociálního chování a motivů dobrovolníků. V praktické části jsou poté zjišťovány konkrétní motivy dobrovolníků k dobrovolné činnosti v neziskové organizaci Diakonie Českobratrské církve evangelické -- Středisko Rolnička
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: dobrovolnictví; dobročinnost; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; voluntarism; charity; bachelor's theses