Využitelnost bankrotních a bonitních modelů při predikci vyhlášení insolvenčního řízení v podmínkách České republiky - Petráž, Martin; Marek, Petr; Janičíková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této bakalářské práce je zjistit, zda existuje vztah mezi bankrotními či bonitními modely a vyhlášením insolvenčního řízení. Metodická část obsahuje popis sedmi bankrotních a bonitních modelů, dále jsou v metodické části rozebrány právní aspekty insolvenčního řízení v podmínkách České republiky. Praktická část obsahuje charakteristiku šesti vybraných podniků, se kterými již bylo zahájeno insolvenční řízení. Dále se praktická část zabývá jednotlivými podanými insolvenčními návrhy. Další částí je aplikace bankrotních a bonitních modelů a jejich vyhodnocení.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses