Analýza rizik bezpečnosti informací společnosti zabývající se turismem - Novotný, Josef; Veber, Jaromír; Luc, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce se zabývá tématikou analýzy rizik, která je součástí ISMS, řízení bezpečnosti informací. Teoretická část práce je zaměřena, na vysvětlení terminologie, správných teoretických postupů při analýze rizik a jejich návrhu řešení. Praktická část práce ukazuje příklad analýzy rizik v typologické společnosti, která se zabývá turistickým odvětvím a na informatiku se nezaměřuje. Výstupem práce je autorovo zhodnocení situace společnosti a vyvodit důsledky.
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses