Elektronizace zdravotnictví ve vybraných zemích EU - Kosák, David; Maaytová, Alena; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Trendem posledních let je přechod od papírové formy záznamů k elektronické a celková elektronizace procesů. Není tomu jinak ani v oblasti zdravotnictví. Tato práce analyzuje možné výhody a nevýhody implementace elektronického zdravotnictví. Dále vymezuje současný stav elektronizace zdravotnictví v Evropské unii a problematiku financování tohoto segmentu. Součástí této práce je také porovnání elektronizace zdravotnictví dvou zemí Evropské unie, konkrétně Dánska a České republiky.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses