Bezpečnostní politika bank v ČR - Bobková, Marie (2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku řízení bezpečnosti v bankovním sektoru. Nejprve jsou vymezeny teoretické pojmy bezpečnostní politiky a zákoník práce. Následně je popsán aktuální stav bezpečnostní politiky v soukromém sektoru, konkrétně v bankovní instituci. Důležitou součástí je vymezení legislativního pohledu na bezpečnostní politiku obou oblastí veřejného sektoru této práce. Stanoveným cílem je představení bezpečnostní politiky zaměstnanců, a následné porovnání bezpečnostní politiky s jiným typem společnosti, kdy budou určeny společné znaky a rozdíly.