Bezpečnostní politika bank v ČR - Bobková, Marie; Veber, Jaromír; Luc, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku řízení bezpečnosti v bankovním sektoru. Nejprve jsou vymezeny teoretické pojmy bezpečnostní politiky a zákoník práce. Následně je popsán aktuální stav bezpečnostní politiky v soukromém sektoru, konkrétně v bankovní instituci. Důležitou součástí je vymezení legislativního pohledu na bezpečnostní politiku obou oblastí veřejného sektoru této práce. Stanoveným cílem je představení bezpečnostní politiky zaměstnanců, a následné porovnání bezpečnostní politiky s jiným typem společnosti, kdy budou určeny společné znaky a rozdíly.
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses