Analýza rozdílů mezi dětským pojištěním v České republice a Ruské federaci - Antonenko, Anna (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rozdílů mezi dětským pojištěním na trhu České republiky a Ruské Federace. V první části práce je popsán význam a jednotlivé varianty životního pojištění. Druhá část této práce je věnována vývoji, současnému stavu, legislativní úpravě a nabídce dětského životního pojištění v ČR a Rusku. Další kapitola je zaměřena na charakteristiku vybraných pojišťoven a jejich produktů, v této části jsou jednotlivé produkty rozebírány a porovnávány mezi sebou. V závěru práce vyhodnocuji zkoumanou situaci na tuzemském a ruském trhu.