Analýza rozdílů mezi dětským pojištěním v České republice a Ruské federaci - Antonenko, Anna; Zámečník, Petr; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rozdílů mezi dětským pojištěním na trhu České republiky a Ruské Federace. V první části práce je popsán význam a jednotlivé varianty životního pojištění. Druhá část této práce je věnována vývoji, současnému stavu, legislativní úpravě a nabídce dětského životního pojištění v ČR a Rusku. Další kapitola je zaměřena na charakteristiku vybraných pojišťoven a jejich produktů, v této části jsou jednotlivé produkty rozebírány a porovnávány mezi sebou. V závěru práce vyhodnocuji zkoumanou situaci na tuzemském a ruském trhu.
Vedoucí práce: Petr Zámečník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses