Analýza akcie British Petroleum PLc. - Pospíšil, Jakub; Veselá, Jitka; Musílek, Petr, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem práce je určit vnitřní hodnotu akcie společnosti British Petroleum Plc. na základě fundamentální akciové analýzy a prověřit zda je akcie podhodnocena. Jednotlivé kapitoly přináší globální, odvětvovou a firemní fundamentální analýzu a stanovení vnitřní hodnoty akcie pomocí dividendového diskontního modelu, bilančního modelu a modelu nadměrného výnosu. Srovnáním vnitřní hodnoty s tržní cenou akcie je dosaženo závěru, že akcie společnosti jsou v současnosti skutečně podhodnocené.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses