Due Diligence - Bártová, Lucie; Šmídová, Jekaterina; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem práce je seznámit čtenáře s pojmem due diligence, definovat základní druhy prověrky a podrobněji popsat její proces. Především je práce zaměřena na prokázání smyslu provádění této prověrky při fúzích a akvizicích. Problematice due diligence jsou věnovány první dvě kapitoly a v poslední části jsou podrobněji definovány transakce s podnikem při kterých je právě tento typ prověrky prováděn, konkrétně se jedná o fúze a akvizice.
Vedoucí práce: Jekaterina Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses