Navrhněte nad JVM interpret jazyka Forth přizpůsobený pro definice nových DSL - Munzarová, Helena; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Oraný, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato práce je zaměřena na návrh interpretu jazyka Forth, který bude sloužit jako nástroj pro návrh interních doménově specifických jazyků. Součástí práce je analýza vybraných interpretů jazyka Forth, seznámení s doménově specifickými jazyky, popis architektury interpretu a příručka pro programátory, kteří budou s interpretem pracovat.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses