Analýza odložené spotřeby - Grasslová, Martina (2013)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním pěti běžně dostupných produktů -- spořicího účtu, stavebního spoření, penzijního připojištění, investičního životního pojištění a podílových fondů. Tyto produkty jsou porovnávány v rámci tří různých kritérií obsažených v investičním trojúhelníku -- výnos, riziko, likvidita. Cílem práce je vyjádření, jaký produkt a jaká pravidelně odkládaná částka jsou vhodné na určitý investiční horizont.