Analýza odložené spotřeby - Grasslová, Martina; Vacek, Vladislav; Janda, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá porovnáním pěti běžně dostupných produktů -- spořicího účtu, stavebního spoření, penzijního připojištění, investičního životního pojištění a podílových fondů. Tyto produkty jsou porovnávány v rámci tří různých kritérií obsažených v investičním trojúhelníku -- výnos, riziko, likvidita. Cílem práce je vyjádření, jaký produkt a jaká pravidelně odkládaná částka jsou vhodné na určitý investiční horizont.
Vedoucí práce: Vladislav Vacek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses