Analýza vývoje zdravotního pojištění v SR - Hrubý, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kandilaki, Daniela, 1985-; Jankůj, Miroslav (2013)
V práci bola vykonaná analýza vývoja zdravotného poistenia v Slovenskej republike. Táto analýza bola zameraná na hodnotenie zámeru Vlády SR zaviesť unitárny systém zdravotného poistenia namiesto súčasného pluralitného systému. Na základe získaných informácií bolo navrhnuté ponechanie terajšieho systému a vykonanie určitých legislatívnych zmien k jeho zefektívneniu
Vedoucí práce: Daniela Kandilaki
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: zdravotní pojištění; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; health insurance; bachelor's theses