Užití produktu Lotus Notes na městském úřadu - Kašpar, Václav; Kunstová, Renata, 1962-; Šimek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce poskytuje návrh efektivního využití produktu Lotus Notes na městském úřadu. Zaměřuje se na několik nejdůležitějších oblastí: přizpůsobení systému potřebám uživatelů a procesům v rámci organizace, navržení systémových změn organizace procesů, školení uživatelů používajících systém a rozšíření použití systému do nových oblastí. Tento návrh je vytvořen na základě praktických poznatků nabytých spoluprací s organizací a průzkumu používání systému zaměstnanci. Řešení obsahuje změny, jejichž cílem je zvýšení využitelnosti systému při běžných pracovních úkonech úřadu. Návrhy použití systému v nových oblastech podporují lepší spolupráci zaměstnanců a větší integraci informací používaných v rámci organizace.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses