Fundamentální analýza akcie BMW - Bernat, Martin (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na fundamentální analýzu akcie BMW. Ve třech kapitolách je tato společnost analyzována na globální, odvětvové a firemní úrovni. Globální fundamentální analýza zkoumá vliv vybraných makroekonomických veličin na zkoumanou akcii. Odvětvová fundamentální analýza se zabývá charakteristikou automobilového odvětví a věnuje pozornost porovnání s konkurencí. Cílem firemní fundamentální analýzy je stanovení vnitřní hodnoty analyzované akcie. Na závěr je formulováno investiční doporučení.