Fundamentální analýza akcie BMW - Bernat, Martin; Veselá, Jitka; Pivný, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na fundamentální analýzu akcie BMW. Ve třech kapitolách je tato společnost analyzována na globální, odvětvové a firemní úrovni. Globální fundamentální analýza zkoumá vliv vybraných makroekonomických veličin na zkoumanou akcii. Odvětvová fundamentální analýza se zabývá charakteristikou automobilového odvětví a věnuje pozornost porovnání s konkurencí. Cílem firemní fundamentální analýzy je stanovení vnitřní hodnoty analyzované akcie. Na závěr je formulováno investiční doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses