Projekt PALLET - Čiháková, Hana (2013)
Diplomová práce s názvem Projekt "Pallet" pojednává o založení podnikání v oblasti výroby nábytku ze dřeva, konkrétně dřevěných palet. Zabývá se přípravou projektu od jeho počátku a příprav až po realizaci a to jak na úrovni teoretické, tak praktické. Obecné zásady projektového řízení jsou aplikovány na založení podniku. V práci je charakterizováno prostředí a trendy designu nábytku, konkrétní možnosti využití nábytku z dřevěných palet v soukromém i veřejném prostoru a existující příklady současného používání. Hlavními pilíři práce je založení firmy, jejích webových stránek a showroomu.